Леклер - про перехід в Феррарі: Мрії збуваються


Опубликованно 22.10.2018 00:21

Леклер - про перехід в Феррарі: Мрії збуваються

Пілот " Заубера Шарль Леклер, якій з наступного сезону буде представляти Феррарі, поділився враженнями від підписання контракту з італійською командою.

"Мрії збуваються... Я буду виступати за "Феррарі" в сезоні-2019 Формули-1. Я неймовірно вдячний Феррарі за надану можливість. Ніколя Тодту — за те, що підтримував мене з 2011 року. Моїй родині. Людині, яка більше не з нами, але якому я зобов'язаний усім за все, що зі мною відбувається, — татові. Жюлю — спасибі за все, чому ти мене навчив, ми ніколи тебе не забудемо. І всім людям, які підтримували і вірили в мене. Я буду працювати як ніколи наполегливо, щоб не розчарувати вас", — написав Леклер в своєму Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Dreams come true do... i'll be driving for @scuderiaferrari for the 2019 Formula 1 World Championship. I will be eternally grateful to @scuderiaferrari for the opportunity given. To @nicolastodt for supporting me since 2011. To my family??. To a person that is not part of this world anymore but to whom I owe everything of what is happening to me, Papa. To Jules, thank you for all the things you learnt me, we will never forget you, and to all the persons that supported me and believed in me. I will work harder than ever to not disappoint you.

Допис, поширений Charles Leclerc (@charles_leclerc) 11 Вер 2018 р. о 1:39 PDT

Бажаєте дізнаватися головні спортивні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram!



Категория: Авто-Спорт