Шуплер: «Донбас» треба трохи підсилити»


Опубликованно 22.10.2018 01:55

Шуплер: «Донбас» треба трохи підсилити»

Фото - сайт ХК «Донбас»

Головний тренер ХК «Донбас» Юліус Шуплерпісля поразки від «Динамо-Молодечно» (2:5) побажав удачі майбутньому фіналісту Кубка Салея-2018, а також підвів підсумки першого передсезонного турніру для своєї команди. Словацького фахівця цитує сайт донецького клубу.

«Насамперед, хочу привітати мого колегу з перемогою. У вас дуже хороша команда і ми раді, що змогли тут не тільки потренуватися як на зборах, а пограти з класними командами: і з чемпіоном Білорусі, і з командами з верхівки чемпіонату. Вони Показали свою силу.

Ми припускали, що це буде важко, але хотіли очок побільше взяти. У нас дуже молода команда, тільки одному гравцю 25 років, іншим 23 і нижче. Це дуже добре, що ми граємо з такими командами, набираємо досвід. Ми будемо вчитися, будемо старатися. Тому що наше завдання не тільки вдало грати в чемпіонаті України, але і в Континентальному кубку.

Треба команду трохи підсилити. Так само у нас завдання випробувати, підняти українських гравців, щоб збірна України протягом кількох років потрапила вище в чемпіонаті світу.

Вам удачі в фіналі кубку і чемпіонаті. Перешліть фото мені на пам'ять!»

За підсумками семи матчів Кубка Салея-2018 «Донбас» посів 6-е місце в турнірній таблиці, вигравши три матчі з семи.

Читайте також:



Категория: Обо всем