Секретні атомні бази СРСР у Польщі: вчений зміг виявити неймовірні об'єкти - кадри


Опубликованно 24.10.2018 02:09

Секретні атомні бази СРСР у Польщі: вчений зміг виявити неймовірні об'єкти - кадри

Польському досліднику Гжегожу Кяршису вдалося виявити атомні військові бази, які залишилися в Польщі з часів СРСР. Інформація про ці об'єкти перебувала в руках у ЦРУ, однак її приховували до кінця попереднього століття.

В Польщі вдалося виявити секретні атомні бази часів СРСР. Ці об'єкти знайшли з допомогою аналізу матеріалів, які дісталися ЦРУ. Відкриття зробив польський археолог Гжегож Кяршис, повідомляє "Диалог.UA" з посиланням на зарубіжне джерело.

В 1969 році на території Польщі було створено три склади ядерної зброї. У них були підземні бетонні покриття, які винаходилися спеціально для того, щоб зберегти атомні боєголовки. До кінця 20 століття інформація про них була під грифом "Таємно".

"Досить довгий час до самого розкриття існування баз, про цих об'єктах ходили різні легендарні байки. Про них говорили звичайні люди, надаючи аматорські дані, я вирішив проаналізувати", - пояснив Кяршис.

Завдяки археологічному лазерному скануванню експерт виявив раніше невідомі елементи баз. Серед таких були канави, а також автомобільні укриття, розроблені для перевезення боєголовок.

Сьогодні інші вчені зробили ще одне відкриття. Вони прийшли до висновку, що життя на планеті земля має інопланетне походження. А останнє відкриття експертів з NASA і зовсім може змінити всі попередні знання про Всесвіт.



Категория: Автотехника