Підземне життя на Марсі: вчені зробили несподіване відкриття – подробиці


Опубликованно 24.10.2018 02:11

Підземне життя на Марсі: вчені зробили несподіване відкриття – подробиці

Вчені з США встановили, що на Марсі могло існувати життя. Таку заяву безпосередньо пов'язане з дослідженням, яке підтверджує, що на Червоній планеті були хороші умови для виникнення живих організмів. Користувачі Інтернету почали обговорювати припущення вчених.

Експерти з Браунского університету в Сполучених Штатах встановили, що під зовнішнім шаром планети існували умови, в яких могла зародитися життя. Ця інформація надійшла від закордонного видання Space.com.

"Фахівці заявили, що підземна життя на Марсі могла з'явитися 4 мільярди років тому. Саме в той момент на Червоній планеті були всі необхідні елементи, які підтримували життя. Головним джерелом цієї життя був водень, який також присутній на нашій планеті. Варто відзначити, що багато з тих елементів, які були тоді на Марсі, зараз існують на Землі", - сказано в повідомленні.

Користувачі в Інтернеті заговорили про те, що зараз там теж може бути життя, адже багатьом відомо про таємничі піраміди Марса або кадрах, які підтверджують те, що там є життя. Ця ж новина тільки в черговий раз підтвердила ті гіпотези людей, які стверджують, що там і зараз живуть інопланетяни.

Раніше стало відомо про місцезнаходження машини часу Гітлера. Експертам вдалося зробити висновок, перебравши багато даних. Також вчені попереджали Україну потужних магнітних бурях.



Категория: Автотехника