Був знайдений шлях в четвертий вимір: вчені прийшли до сенсаційних висновків


Опубликованно 25.10.2018 01:04

Був знайдений шлях в четвертий вимір: вчені прийшли до сенсаційних висновків

Експерти з Пенсільванії під керівництвом професора Мікаеля Рехтсмана виявили шлях в четвертий вимір простору. Це допомогло вченим зрозуміти саму суть тривимірного простору.

Фізики з Пенсільванського університету виявили шлях до четвертого виміру простору, передає видання "Диалог.UA".

Вчені вирішили спиратися на дані попередніх досліджень, завдяки яким відомий експерт в 2016 році отримав Нобелівську премію. А не так давно американські вчені, взявши це дослідження за основу, зробили спеціальні двовимірні структури. Вчені вирішили використовувати лазерні установки, завдяки чому домоглися приголомшливих результатів.

Відзначається, що тривимірні предмети відкидали двомірні тіні. Таким чином форми цих об'єктів стали неоднозначними. Однак обчислення продемонстрували, що тривимірні об'єкти цілком можуть відкидати тіні чотиривимірних фігур простору.

Експерти сказали, що дуже близько підійшли до самого розуміння суті чотиривимірного простору. Відзначається, що світ, який оточує нас, має тільки трьома величинами. Однак серед фізичних моделей їх куди більше.

Іншими словами, шлях до четырехмерному простору було знайдено, однак можна якимось чином потрапити в нього, поки що не уточнюється. Вчені все ще працюють над своїми дослідженнями. А футурологи ж починають уявляти, як сучасні люди зможуть переміщатися в просторі, а то й часу.

Не так давно вчені повідомили, що через 30 років людство стане безсмертним. А в працях ж античних варварів знайшли сліди високих технологій.



Категория: Автотехника