Забулонов: «Переїзд «Крижаних Вовків» у Київ вплине тільки в кращу сторону»


Опубликованно 30.10.2018 02:38

Забулонов: «Переїзд «Крижаних Вовків» у Київ вплине тільки в кращу сторону»

Фото - УХЛ

Нападник «Крижаних Вовків» Руслан Забулоновв коментарі УХЛрозповів про підготовку до сезону.

– Перша половина минулого сезону, чесно кажучи, не склалося. Я намагався пробитися в Штати, в коледж, але не вийшло. Зрештою, треба було десь догравати сезон і іншого вибору, як грати в Україні, у мене не було. Ось так я і потрапив в «Вовки».

За той час, який я провів в броварський команді, можу сказати, що хлопці під кінець сезону добре додали. Це можна було бачити і по грі, і за рахунками – ми могли боротися за третє місце, але нам просто не вистачало ще однієї п'ятірки. Так як у дві ланки важко грати з командами, у яких по чотири п'ятірки.

– Яким для команди буде майбутній сезон, зважаючи на те, що ви переїжджаєте грати в Київ?

– Поки ще рано щось конкретне загадувати, але я впевнений, що в сезоні 18/19 ми ще зможемо здивувати. Переїзд на нову домашню арену в Києві вплине тільки в кращу сторону, адже умови там вже явно краще, ніж в Богуславі.

– Є у тебе якісь плани і цілі на майбутній сезон?

– Я думаю, що у кожного хокеїста завдання №1 – це боротися за чемпіонство всіма зусиллями, а в індивідуальному плані я буду намагатися показувати хороший і красивий хокей.

– Як ти проводиш свій річний відпустку?

– Зараз я тренуюся в залі кожен день, щоб в оптимальній формі підійти до передсезонних зборів. Плюс періодично бачуся зі своїми друзями і дивлюся серіали.

Нагадаємо, що в новому сезоні УХЛ участь не візьмуть «Галицькі Леви», яких замінив новачок – херсонський «Дніпро».Читайте також:



Категория: Обо всем