Трамп в паніці збільшив фінансування NASA: "Жителі планети не готові до падіння величезного астероїда"


Опубликованно 01.11.2018 04:04

Трамп в паніці збільшив фінансування NASA:

Сьогодні стало відомо, що ексцентричний глава Білого дому Дональд Трамп, як і все людство, дуже сильно побоюється загибелі всього живого з-за падіння величезного астероїда.

Влада США ведуть підготовку до того, щоб виділити серйозну суму грошових коштів на фінансування управління планетарної оборони американським космічним агентством NASA, повідомляє "Диалог.UA".

Повідомляється, що бюджет Національного управління з аеронавтики та дослідження космосу виростить в три рази. В минулі роки на фінансування в даних областях виділялося 60 мільйонів доларів, а тепер збільшиться до 150 мільйонів.

Президент Сполучених Штатів обумовлює свій крок тим, що жителі планети Земля абсолютно не готові до падіння величезного астероїда і тільки NASA здатне захистити людський вид від вимирання, завдяки ряду вкрай дорогих досліджень.

В обов'язки представників та спеціалістів управління буде входити спостереження за об'єктами, які проходять в районі орбіти нашої планети навколо Сонця, а після цього ними буде розроблений спеціальний план обороні планети Земля від чужорідних тіл з космосу.

Нагадаємо, що три дні тому фахівці NASA опублікували фото, на яких видно кактысячи чорних "павуків" атакували планету Марс.

Також учені з NASA заявили про те, коли і як людство сможетколонизировать Венеру.



Категория: Автотехника