ТОП-4 обов'язкових ритуалу водіїв, перед тим, як сісти за кермо


Опубликованно 02.11.2018 16:36

ТОП-4 обов'язкових ритуалу водіїв, перед тим, як сісти за кермо

Що потрібно обов'язково перевіряти перед виїздом - розповіла Политека.

1. Подряпини на кузові

Спершу необхідно оглянути кузов на пошкодження. Якщо ваше авто хтось зачепив і на поверхні авто з'явилася свіжа подряпина, розбиратися з цією проблемою краще відразу - більше шансів, що ви знайдете винуватця, або свідків. В такому випадку у вас будуть реальні шанси отримати компенсацію.

2. Номерний знак

На жаль, крадіжки номерних знаків досить поширене явище. Але до втрати номера може додасться ще одна проблема - штраф у 170 гривень за його відсутність від патрульних, або позбавлення прав на 3 місяці.

3. Дзеркала

Якщо ліве дзеркало зазвичай на очах у водія, то на праве водії звертають увагу не відразу, а з ним можуть бути проблеми. Бували випадки, коли водій помічав відсутність правого дзеркала вже в дорозі.

4. Колеса

В першу чергу треба перевірити болти - буває, що злодії намагаються викрасти колесо, але змушені покинути місце злочину. Але відсутність навіть одного болта може створити великі неприємності. До того ж, треба перевіряти, не підклали під колеса якісь гострі предмети.

5. Тварини

Особливо актуально в холодний час - необхідно перевірити колеса і моторний відсік на наявність тварин, які грілися, або спали під вашим авто.

Раніше повідомлялося, як правильно зберігати шини - корисні поради.



Категория: Авто Советы