Nissan підтвердив роботу над наступником купе 370Z


Опубликованно 04.11.2018 00:11

Nissan підтвердив роботу над наступником купе 370Z

У Nissan підтвердили появу нового спорткара. Дизайн наступника 370Z розробляє команда, яка створила електричний Prototype 9 і концепт-кар Infiniti Q Inspiration. Прем'єра новинки очікується в 2019 році на автосалоні в Токіо.

Як розповів в інтерв'ю виданню WhichCar старший віце-президент по глобальному дизайну Nissan Альфонсо Альбайса, він особисто залучений до створення нового споркара, яким компанія планує відсвяткувати 50-річний ювілей моделі 240Z. Поява нового Z-прототипу поставить крапку в низці чуток про «смерть» лінійки. Компанія має намір повністю змінити концепцію моделі і побудувати конкурента Subaru BRZ і Toyota GT86, і Альфонсо Альбайса зіграє в цьому головну роль.

У Nissan він прийшов в минулому році і успіх нової моделі Z-лінійки дозволить йому закріпити свої позиції в компанії. За словами дизайнера, він відчуває величезну відповідальність і в теж час вдячність за виявлену довіру. «Демократизація спортивного автомобіля, 240Z, незабутня. Незважаючи на свою японську простоту 300ZX 1989 року виглядає вражаюче навіть сьогодні», - сказав Альбаса.

Спорткар 370Z дебютував на автошоу в Лос-Анджелесі в 2008 році. «Прийшла пора представити нове покоління», - вважає дизайнер.



Категория: Автоновости