"Інопланетяни зараз є у всьому Чумацькому Шляху", - гарвардські вчені зробили приголомшливе заяву


Опубликованно 04.11.2018 02:04

Сьогодні стало відомо, що вчені з Гарварда прийшли до неймовірним висновків і заявили про те, що живі істоти з інших планет, а також галактик можуть роз'їхатися по всьому Чумацькому Шляху.

Фахівці стверджують, що ці інопланетні істоти можу потрапити на нашу планету разом з астероїдами, а також кометами, передає "Диалог.UA".

Гарвардські вчені запевняють, що ці неземні істоти можуть долати неймовірно величезні відстань в просторі і, як вважають учені, саме таким способом на планету Земля багато мільярдів років тому потрапили різні мікроорганізми, які стали початком всього живого на цій планеті. Доводячи цю гіпотезу, вчені представили аргументи у вигляді відомого астероїда Оумуамуа, на якому, на думку гарвардських фахівців, може існувати якась інопланетна життя.

Наостанок вчені додали, системи планет, у складі яких знаходяться газові гіганти, можуть виявитися пасткою для астероїдів з-за того, що вони мають певні специфічні особливості гравітаційного поля, тому навіть 3 зірки можуть виявитися пасткою для планети, що відійшла від власної гравітації унаслідок яких-небудь катастрофічних дій для неї.

Нагадаємо, вчені з NASA розповіли про возможностиколонизации Венери.

Також фахівці NASA розповіли про загадочнойпланете Нібіру, яка є однією з головних тем для обговорень між любителями теорій змов.



Категория: Автотехника