Mercedes-Benz випустив коляску для немовлят


Опубликованно 05.11.2018 00:31

Mercedes-Benz випустив коляску для немовлят

Компанія Mercedes-Benz показала «транспортний засіб» для самих маленьких — дитячу коляску Avantgarde. У продажу дитяча коляска від Mercedes-Benz з'явиться в листопаді.

Коляска Mercedes-Benz Avantgarde розроблена у співпраці з німецькою фірмою Hartan з Гестунгсхаузена, що випускає дитячі коляски з 1950-х років. Налагодять На заводі компанії і виробництво новинки від Mercedes-Benz.

Avantgarde відрізняється ергономічністю, функціональністю і безпекою. Складна рама виготовлена із алюмінію, люлька - з вологонепроникного матеріалу в кількох варіантах колірних поєднань. У варіанті Dessin Sport - це чорний, сірий і сріблясті кольору з червоними смужками на ручках і козирку коляски. У варіанті Dolce Vita - бежевий, пісочний і коричневі відтінки, а в Dessin Deep Sea поєднання сірого антрациту і блідо-блакитного.

Маса коляски всього 13 кг: 8.9 кг важить складна рама і 4.1 кг - трансформовані люлька з логотипом Mercedes-Benz на козирку. Коляска оснащена регульованою підвіскою і пятиспицевыми колесами в стилі AMG з шин Solight Ecco, стоянковим гальмом, відсік для зберігання, регульованою по висоті підставкою для ніг з відбивачами і м'якими ременями безпеки, що захищають малюка від випадання. Поворотний пристрій дозволяє повертати сидіння на 180°, а при необхідності його можна легко зняти.

Комплект також увійшли дощовик, сумка, органайзер для зберігання гаманця, ключів і мобільного телефону, парасолька від сонця, підголовник і тепла муфта для ніг малюка. Всі аксесуари, прикрашені логотипом Mercedes-Benz.



Категория: Автоновости