Гіперкар Mercedes-AMG Project One отримав нове ім'я


Опубликованно 06.11.2018 01:21

Гіперкар Mercedes-AMG Project One отримав нове ім'я

Компанія Mercedes-Benz перейменувала 1000-сильний гібридний гіперкар Project One. На ринок він вийде під назвою Mercedes-AMG One.

За інформацією TheSuperCarBlog, нове ім'я гіперкара було озвучено 275 щасливим власникам новинки в Мюнхені, де вони зібралися для підписання контрактів та оформлення покупки.

Mercedes-AMG One - це серійна версія прототипу Project One, представленого компанією рік тому у Франкфурті. Гіперкар оснащений гібридною силовою установкою, що складається з доопрацьованого 1.6-літрового V6 Turbo потужністю 680 к. с., використовуваного в гоночних болідах заводської команди Mercedes-Benz, і чотирьох електромоторів. Сумарна віддача силової установки - 1000 л. с

За попередньою інформацією, з місця до 100 км/год Mercedes-AMG One буде розганятися приблизно за 2.5 с, а до 200 км/год - за 6.0 с. Максимальна швидкість складе 350 км/ч.

За словами розробників, формульна «турбошестерка» може розкручуватися до 11 000 об/хв, але при цьому кожен 50 тис. км пробігу їй буде необхідний капітальний ремонт. Спеціально для цієї моделі були розроблені 8-ступінчастий «робот» з одним зчепленням і гідравлічним приводом перемикання передач і 10-спиць ковані алюмінієві колісні диски. Крім того, у гіперкара керамічна гальмівна система з підвищеною корозійною і термостійкістю.

Перші поставки клієнтам почнуться в 2019 році. У кожного з 275 Mercedes-AMG One, вартістю понад 2.7 мільйонів євро, вже є власник.



Категория: Автоновости