Тренери «Динамо» і «Донбасу» синхронно поскаржилися на малу кількість кидків


Опубликованно 08.11.2018 02:33

Тренери «Динамо» і «Донбасу» синхронно поскаржилися на малу кількість кидків

По закінченні матчу шостого туру УХЛ між харківським «Динамо» і донецьким «Донбасом» (3:6) головні тренери команд прокоментували результат зустрічі.

Олександр Сеуканд, головний тренер МХК «Динамо»:

«Настрій на гру у нас був хороший, хлопці старалися. Але треба значно більше, щоб обігравати «Донбас». Ми дуже мало кидаємо по воротах. Ми кожну тренування і кожну гру акцентуємо на цьому, але поки не це не допомагає. Будемо працювати над цим»

Юліус Шуплер, головний тренер ХК «Донбас»:

«Я не скажу, що ми не створювали моменти, але і забити їх не змогли. Небажано, щоб були передачі на п'ятак чи простріли, адже реалізувати їх в кінцевому результаті не вийшло.

У другому періоді у нас було п'ять або шість моментів, а забили лише один раз. Нам потрібно більше кидати. Але це все попереду. Ми будемо пробувати поліпшити цей момент. Так, ми перекидали суперника, добре попрацювали, але ефективних кидків не було.

Я вдячний своїм хлопцям за те, що вони виграли сьогодні, але нам є над чим працювати. У третьому періоді у нас почала страждати ігрова дисципліна. В цьому плані ми повинні все покращувати, і якщо ми не виправимо це, то надалі гри можуть обернутися зовсім в іншу сторону».

Останній матч туру, в якому «Білий Барс» приймав «Крижаних Вовків», завершився лише в овертаймі.Читайте також:



Категория: Обо всем