Land Rover представив набір опцій для власників домашніх тварин


Опубликованно 08.11.2018 06:40

Land Rover представив набір опцій для власників домашніх тварин

Land Rover подбав про домашніх тварин своїх клієнтів. До Міжнародного дня захисту собак виробник випустив особливий набір опцій під назвою Pet Pack, який зробить поїздки домашніх улюбленців в автомобілі більш комфортними.

Пакет Pet Pack доступний для всього модельного ряду Land Rover: Discovery Sport, Discovery, Range Rover Evoque, Range Rover Velar, Range Rover Sport, Range Rover. До нього увійшли такі аксесуари, як індивідуальна стьобана захист багажного відділення від слідів і пазурів, складна перегородка зі штоками, рампа для підйому старих або великих собак, миска для води і портативний душ. Кожен з цих аксесуарів можна придбати, як у складі пакету, так і окремо.

Власникам домашніх тварин виробник пропонує три варіанти пакету. Набір Pet Transportation Pack включає гумовий килимок, складну перегородку і миску для води. У Великобританії такий набір коштує ?360.37.

Пакет Pet Load Space Protection Pack, вартістю ?482, складається з повнорозмірною багажної перегородки, стьобаною захисту багажного відділення від кігтів тварин і миски для води.

За пакет Pet Care and Access Pack господареві доведеться викласти ?887.56. У нього входить повнорозмірна перегородка і стьобана захист багажного відділення автомобіля, а також портативний душ і пандус для підйому тварин вагою до 85 кг.

Пандус для підйому тварин оснащений алюмінієвими бічними панелями і пластиковою центральною секцією з великим малюнком протектора, а також гумові ніжки для запобігання ковзання. Портативний душ вміщує 6.5 літрів води і, в залежності від того, яка з п'яти параметрів розпилення використовується, здатний забезпечити до п'яти хвилин безперервного потоку. Як відзначили в компанії, такий портативний душ підійде і для ополіскування гідрокостюмів чи велосипедів.



Категория: Автоновости