Land Rover збере унікальний Defender в магазині одягу


Опубликованно 08.11.2018 06:40

Land Rover збере унікальний Defender в магазині одягу

У знаменитому лондонському універмазі Selfridges виставлять унікальний Defender з мотором V8 — Selfridges Edition Defender Works V8. Єдиний у своєму роді позашляховик стане центральним елементом нового відділу чоловічого одягу, відкриття якого відбудеться 29 жовтня.

Спеціальний позашляховик під назвою Selfridges Edition Defender Works V8 доставлять в приміщення магазину по частинах через вікно першого поверху. Протягом чотирьох днів фахівці підрозділу Land Rover Classic зберуть автомобіль на очах у відвідувачів, а потім накриють захисним боксом.

Унікальний Defender побудований на базі моделі Defender 110 Pick Up 2016 року. Капот позашляховика забарвлений в жовтий колір - традиційний колір універмагу Selfridges. Нанесені На кузов контрастні бронзово-зелені смуги. На автомобіль встановили складне лобове скло і двері в половину її висоти.

Салон Selfridges Edition оброблять натуральною шкірою шоколадного кольору з вишивкою кольору «слонова кістка» і встановлять інформаційно-розважальну систему Jaguar Land Rover Classic Infotainment System з супутниковою навігацією, цифровим радіо і Bluetooth.

Позашляховик отримав ту ж силову установку, що і анонсована в січні цього року лімітована версія Defender Works V8, розроблена до 70-річного ювілею бренду. Під капотом у Selfridges Edition 5.0-літровий атмосферний мотор V8, що генерує 405 к. с. і 515 Нм крутного моменту, і восьмиступінчастий «автомат» ZF зі спортивним режимом. Спеціальний Defender укомплектували модернізованої гальмівною системою та переробленої підвіскою.



Категория: Автоновости