На американській авіабазі несподівано знайшли підозрілий літальний апарат


Опубликованно 09.11.2018 01:15

На американській авіабазі несподівано знайшли підозрілий літальний апарат

На авіабазі США користувачі Інтернету виявили "загадковий літальний апарат". Інформація, яка викликала шквал пересудів і масу питань, була отримана за допомогою Google Maps.

Об'єкт, який звернув на себе увагу дослідників, має величезні габарити. Його довжина досягає 20 метрів, при цьому ширина не більше 6 метрів. Який конкретно літальний апарат може бути описаний таким чином, сказати не береться ніхто, передає портал dni24.com.

Уточнюється, що "подозрительныйсамолет" був виявлений на військовій авіабазі під назвою Tonopah Range Test. Частина дослідників впевнені: все вказує на те, що Google Maps знайшов новий надзвуковий літак, поки ще "засекречений владою".

Саме супутникове фото датоване жовтнем 2017 року. Ще рік тому знімок став причиною найнеймовірніших припущень і великої кількості питань в інтернет-спільнотах, оскільки оновлення супутникових знімків в сервісах Google Maps зазвичай ведеться протягом всього лише 90 днів, тоді як цей фрагмент не оновлювався з тих самих пір.І цей факт сам по собі також викликає безліч пересудів.

Нагадаємо, у Сполучених Штатах опублікували відео успешногоиспытания нової ракети-перехоплювача, яке розробили для контратаки ракет середньої дальності.

Раніше повідомлялося: на військовій виставці українські конструктори представили нові корректируемыеавиабомбы, які можуть вразити ціль з ювелірною точністю.



Категория: Автотехника