Концепт Renault EZ-Pro покажуть в Парижі


Опубликованно 09.11.2018 01:38

Концепт Renault EZ-Pro покажуть в Парижі

На автосалоні в Парижі французька марка Renault представить концепт «преміум-робо-транспортний засіб» під назвою EZ-Pro, оснащеного системами автономного управління п'ятого рівня.

Renault EZ-Pro - це логічний розвиток концептуального електричного безпілотника EZ-Go, продемонстрував майбутнє каршеринговых систем на Женевському автосалоні 2018 року. EZ-Go представляв собою шестимісний шаттл четвертого рівня автономності (автомобіль може самостійно пересуватися по дорогах з «передбачуваним» рухом і не потребує уваги зі сторони водія).

Офіційної інформації про новий концепті на даний момент немає. Передбачається, що Renault EZ-Pro отримає електричну силову установку і системи автономного управління п'ятого рівня (з боку людини не потрібно ніяких дій крім старту системи і вказівки пункту призначення).

На стенді марки в Парижі також буде виставлений оновлений кросовер Renault Kadjar. В моторну гамму новинки увійшли модернізовані 1.5-літрові агрегати dCi (115 і 150 л. с.) і новий бензиновий турбомотор 1.3 ТСе сімейства Energy, розроблений спільно з Daimler. На Kadjar агрегат доступний у двох варіантах потужності: 140 і 160 л. с. і оснащений фільтром твердих частинок (GPF). Поєднується мотор з шестиступінчастою механічною коробкою передач або «роботом» з двома зчепленнями EDC. На ринку оновлений кросовер з'явиться в першій половині 2019 року. Вартість новинки буде оголошено під час прем'єри в Парижі.



Категория: Автоновости