Людство стане безсмертним через 30 років: експерти зробили сенсаційну заяву


Опубликованно 11.11.2018 00:56

Людство стане безсмертним через 30 років: експерти зробили сенсаційну заяву

Вчені заявляють, що людство може стати безсмертним в 2050 році. Про це повідомили вчені Ян Пірсон, а також Джош Боканегра. Вони вважають, що через 30 років нас усіх чекають неймовірні зміни.

Стало відомо, що люди можуть стати безсмертними до 2050 році. Це повідомив експерт Ян Пірсон, який провів відповідне дослідження, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на Liga.News.

Дослідник повідомив, що люди стануть безсмертними завдяки заміні частин тіла. Штучні кінцівки і, можливо, навіть органи будуть з'єднуватися таким чином, щоб вони працювали як справжні. Цілком імовірно, що можна чекати і заміну мозку.

Тим не менш інші вчені не мають таких амбітних планів. Одним з таких є Джош Боканегра. Він хоче завдяки штучного інтелекту створити людину, який би нічим не відрізнявся від тих людей, що можна побачити сьогодні.

"Ми будемо використовувати штучний інтелект з нанотехнологіями, щоб зберігати дані розмовних камер поряд з моделями поведінки та іншими важливими елементами для життєдіяльності людини. Зібрані дані будуть вбудовані в тіло з мозком покійного людини. Ми зуміємо відновити роботу мозку, коли зможемо перейти до технології клонування", - пояснив дослідник, посилаючись на те, що незабаром клонування стане нормою для нашого суспільства.

Тим часом очевидці зафіксували НЛО над Пекіном, який зумів налякати багатьох людей. Крім цього, один учений прийшов до висновку, що незабаром планета Земля може зникнути.



Категория: Автотехника