У США придуманий лазер, здатний залучити інопланетян, - подробиці про феноменальне винаході


Опубликованно 12.11.2018 00:35

У США придуманий лазер, здатний залучити інопланетян, - подробиці про феноменальне винаході

Досягнення науки з кожним днем продовжують дивувати всю планету.

Повідомляється про новому дослідженні, проведеному аспірантом Джеймсом Кларком у технологічному інституті у штаті Массачусетс (США), в якому було доведено, що нині існуючу лазерну технологію можна використовувати для того, щоб створити планетарний ліхтар, здатний привернути увагу інопланетян на відстані до 20 тисяч світлових років, передає "Диалог.UA".

Дані висновки є свідченням того, що комбінація потужного лазера, який має фокусування на великому телескопі від 35 до 40 метрів, направленому в космічний простір, створить пучок інфрачервоного випромінювання, досить-таки сильний, щоб виділятися з енергії Сонця. Даний пучок випромінювання зможе бути виявлений на інших планетах інопланетними астрономами, які роблять огляд Чумацького шляху і нашого сектору.

Джеймс Кларк заявив, що якщо людство змогло б успішно комунікувати з представниками інших рас, то завдяки цьому відкриттю постала можливість пересилки повідомлень зі швидкістю передачі даних в кілька сотень біт в секунду, а це, в свою чергу, займе всього кілька років.

Однак, як зазначив Кларк, даний лазерний промінь може завдати непоправної шкоди людському зору, якщо люди будуть дивитися на нього, а також, імовірно, вивести з ладу будь-камери на борту апаратів у космосі, які будуть проходити через нього.

Сьогодні ми повідомляли про те, що були найденыновые приголомшливі докази того, що загублена Атлантида знаходиться в Цукрі.

Такжеученые змогли відтворити вкрай точно особа представниці прекрасної статі, яка жила на Землі 14 000 років тому.



Категория: Автотехника