Атлантида знайдена в Цукрі: оприлюднені виняткові докази - кадри


Опубликованно 13.11.2018 00:14

Атлантида знайдена в Цукрі: оприлюднені виняткові докази - кадри

Сьогодні стали відомі нові факти про дивовижному місці, де знаходилася загублена Атлантида.

Джиммі Брайт, який є відомим світовим блогером, заявив, що Атлантида фактично перебувала в районі, де зараз розташувалася пустеля Сахара, повідомляє "Диалог.UA".

Брайт представив абсолютно нову теорію, виходячи з якої, рештки загубленого держави Атлантида знаходяться на північно-заході Африканського континенту, а саме, в державі Мавританія.

Роблячи свої висновки, він посилається на цілий ряд літературних, історичних, а також географічних джерел, які передбачають схожість між структурою Ришат в Сахарі, і описами Атлантиди, які зробив знаменитий філософ Стародавньої Греції Платон.

Блогер стверджує, що ним було виявлено більше 10 схожестей між структурою Ришат і платонівським описом загубленого міста Атлантиди. Джиммі Брайт переконаний, що дані подібності настільки точні і численні, щоб вважати структуру Ришат найбільш вірогідною локацією, де розташовується Атлантида. Дані подібності, на думку блогера, є приголомшливими.

Також Брайт згадав царя Мавританії Атласу, правлячого в XVI столітті, а також короля Атлантиди Атласу з міфів, який був сином Посейдона.

Наостанок він зазначив, що структура Ришат зроблена з так званих концентричних кіл, які згадував давньогрецький філософ Платон: чотири кола заповнені землею, а три кола водою.

Відео Джиммі Брайта на даний момент набрав вже більше 1 мільйона переглядів, а люди вже вважають його докази найбільш переконливим у теорії про те, що загублена Атлантида насправді знаходиться на Африканському континенті.



Категория: Автотехника