MINI переглянула модельний ряд


Опубликованно 14.11.2018 00:46

MINI переглянула модельний ряд

Компанія MINI провела «генеральну чистку» модельної лінійки. З 1 листопада у Великобританії автомобілі марки будуть доступні у трьох варіантах оформлення: Classic, Sport і Exclusive і без дизельних агрегатів. На решту світових ринках «спрощені» Mini з'явиться пізніше.

Базовий варіант - Classic - буде найпростішим по оснащенню. Sport передбачає установку аеродинамічного обважування John Cooper Works, а також спортивної підвіски і сидінь. Автомобілі у варіанті Exclusive будуть відрізнятися шкіряним салоном і розширеним списком обладнання.

Пристосувати автомобіль можна за допомогою декількох пакетів, кількість яких також максимально скоротили. Пакети Comfort і Comfort Plus включають клімат-контроль, парктроник з камерою заднього виду і підігрів сидінь. Navigation і Navigation Plus припускають установку просунутої мультимедійної системи з навігацією, а різні електронні помічники водієві включені в Driving Assist Pack. Що стосується варіантів кузовний панелі, двокольорового забарвлення або наклейки у вигляді «гоночних» смуг, то вони доступні, в тому ж обсязі.

Ще одне серйозне зміна відбулася «під капотом»: з моторної лінійки хетчбеків зникли дизельні агрегати.

Першим ринком «спрощених» MINI стане Великобританія, де такі автомобілі можна буде замовити з 1 листопада. Перші поставки клієнтам заплановані на січень 2019 року.



Категория: Автоновости