Глава Мерседес розповів, чому наказав Боттасу пропустити Хемілтона


Опубликованно 15.11.2018 00:14

Глава Мерседес розповів, чому наказав Боттасу пропустити Хемілтона

Президент Мерседес Тото Вольфф розповів, чому віддав наказ Валттері Боттасу пропустити вперед партнера по команді Льюїса Хемілтона.

"Сьогодні ми діяли раціонально. Зараз ми повинні бути щасливі переможним дублем, і за великим рахунком, ми задоволені результатом, однак є певне відчуття, що спрацювали проти Валттері. Сьогодні він заслуговував перемоги, а ми її відібрали.

Звичайно, це засмучує гонщика і команду, але існує реальність, і сьогодні у нас з'явився шанс збільшити відрив у особистому заліку не на три очки, а на десять – і ми ним скористалися. Перед піт-стопами ми обговорювали, в якому порядку кликати гонщиків в бокси. Першим ми покликали Валттері, захищаючи його перемогу, але потім запізнилися з піт-стопом Льюїса, з-за чого він програв позицію Себастьяну.

Виникла, скажімо так, нештатна ситуація. Льюїс був змушений атакувати Феттеля на трасі, що призвело до пошкодження гуми – і нам треба захистити його від атаки у відповідь, коли пізніше Феттель став наближатися", - цитує Вольффа Sky Sports.

Раніше повідомлялося, що Льюїс Хемілтон виграв Гран-прі Росії.



Категория: Авто-Спорт