Оновлений кросовер Suzuki Vitara отримав новий трициліндровий мотор


Опубликованно 15.11.2018 01:05

Оновлений кросовер Suzuki Vitara отримав новий трициліндровий мотор

Компанія Suzuki провела віртуальну презентацію оновленого кросовера Vitara 2019 модельного року. Крім підправленою зовнішності п'ятидверка отримала новий бензиновий мотор, розширений набір електронних помічників і два нових кольори кузова

Зовнішні оновлення моделі виявилися незначними: на радіаторній решітці з'явилися вертикальні хромовані планки, такі ж хромовані смужки тепер є і на перерисованном передньому бампері, легкосплавні колісні диски в новому дизайні і інший малюнок задніх ліхтарів. У салоні з оновлень - преобразившаяся приладова панель з великим кольоровим інформаційним дисплеєм посередині. Також обіцяні нові матеріали обробки, в тому числі і більш м'який пластик на передній панелі.

Але головні зміни відбулися під капотом. Моторну гамму оновленого кросовера складуть: 140-сильний мотор 1.4 Boosterjet (220 Нм) та 1.0-літрова «турботройка» Boosterjet потужністю 111 к. с., що замінила 117-сильний 1,6-літровий «атмосферник». Обидва мотори будуть поєднуватися з механічною коробкою передач і переднім приводом. Для комплектації SZ-T з механічною коробкою передач опціонально доступний повний привід.

Як стверджують в компанії, новий Vitara «буде найбільш технічно досконалим Suzuki на сьогоднішній день». В оснащення моделі увійде новий комплекс електронних помічників, що включає системи автоматичного екстреного гальмування, розпізнавання дорожніх знаків, утримання в смузі руху, контролю «сліпих» зон та попередження про перешкоди при русі заднім ходом.

Дебют Suzuki Vitara 2019 модельного року відбудеться у вересні. Ціни будуть оголошені напередодні прем'єри.



Категория: Автоновости