Пам'ятник прибульця на Землі: монумент таємничим чином раптово зник – кадри


Опубликованно 17.11.2018 00:48

Пам'ятник прибульця на Землі: монумент таємничим чином раптово зник – кадри

Нещодавно в Пермському краї зник пам'ятник інопланетянина, якого місцеві жителі прозвали Олексієм. Невідомо, куди могла подеваться досить велика скульптура. Уфологи почали підозрювати про дії НЛО, хоча це могли бути і звичайні зловмисники.

Не так давно було встановлено, що відомий пам'ятник інопланетянину в Пермському краї, якого прозвали Олексієм, раптово зник. Ніхто точно не знає, куди подівся монумент, хоча уфологи почали вибудовувати свої теорії, передає "Диалог.UA" із посиланням на Російський Діалог".

Відзначається, що цей пам'ятник був побудований приблизно 7 років назад. Цей монумент за недовгий час став справжньою пам'яткою для тих, хто бував у цьому краї. Цікава і сама історія того, в честь кого пам'ятник був зведений. Офіційні дані повідомляють, що інопланетянина підібрала одна з місцевих мешканок, переплутавши його спочатку із звичайним дитиною.

Проте трохи пізніше жінка опинилася в лікарні, а дитина-інопланетянин помер голодною смертю. Трохи пізніше про це дізналася громадськість, а останки загадкової істоти в 1996 році, вдалося виявити.

На жаль, в даний момент ніхто не знає, куди подівся пам'ятник. Можливо, його просто кудись віднесли зловмисники, хоча цілком можливо і те, що тут могли постаратися представники позаземних цивілізацій.



Категория: Автотехника