Життя мільйонів людей в небезпеці: в Європі може з'явитися небезпечний супервулкан


Опубликованно 18.11.2018 00:58

Життя мільйонів людей в небезпеці: в Європі може з'явитися небезпечний супервулкан

Європейські експерти виявили магматичну активність під землею. В Італії в районі Флегрейських полів з-за цього може виникнути супервулкан. Він-то і може стати причиною загибелі мільйонів людей.

Вчені зафіксували, що в Італії активізувалися процеси, пов'язані з концентрацією під поверхнею землі рясних потоків магми. Це може стати причиною появи нового супервулкана, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на "Російський Діалог".

Таку знахідку зробили вчені з Європи. Експерти провели дослідження в тому районі, де були виверження раніше. Таким чином вчені прийшли до того, що колишні магматичні виходи йшли за сценарієм так званої предкальдерной фази. Після неї починається сильне виверження.

Очікується, що великий вулкан може з'явитися в районі Флегрейських полів, де стався нещодавно ряд несильних землетрусів. Їх головна причина виникнення – підйом магми з головного резервуара, який знаходиться на 7-8 кілометрів під землею. Вчені прийшли до висновку, що верхня частина земної кори вже має накопичення подібних компонентів магм.

Якщо з-за цього підніметься вулкан, він може погубити життя мільйонів людей і навіть вплинути на екосистему.

Нагадаємо, що сьогодні надходило повідомлення про перетворення землі в справжнє пекло. Тим часом житель Єкатеринбурга повідомив про виникнення Нібіру під час заходу Сонця.



Категория: Автотехника