Кросовер Mercedes-Maybach GLS вперше помічений на тестах


Опубликованно 20.11.2018 00:53

Кросовер Mercedes-Maybach GLS вперше помічений на тестах

Компанія Mercedes-Benz приступила до тестування нового кросовера Mercedes-Maybach GLS, світова прем'єра якого відбудеться в кінці місяця на автосалоні в Лос-Анджелесі. Прототипи новинки були помічені фотошпигуни на дорогах Німеччини.

Фото прототипів опублікував Autocar. Камуфляж не дозволяє повністю розглянути екстер'єр кросовера, але вже зараз можна помітити вертикальну решітку радіатора, унікальні колісні диски, невеликі задні ліхтарі і обриси двері багажного відділення. Передбачається, що під камуфляжем ховається зовнішня хромована обробка і шильдики.

За попередньою інформацією, в основі Mercedes-Maybach GLS лежить нова модульна платформа MHA (Modular High Architecture), використовуваної в GLE і новому BMW X7. Нова «візок» дозволить встановити електромотор потужністю 48 В для «м'якої» гібридної системи, а також радіолокатор, камери і датчики систем автономного керування.

За даними видання, Mercedes-Maybach GLS буде пропонуватися з бензиновим двигуном M177 V8, розробленим AMG. На недавно вийшов Mercedes-Benz S560 такий 4.0-літровий мотор V8 з двотактним турбонаддувом генерує 462 к. с. Новий агрегат з функцією відключення частини циліндрів при малих навантаженнях замінить 4.7-літровий V8 з турбонаддувом, який використовується в нинішньому Mercedes-Benz GLS 500. Також очікується версія з бензоэлектрической силовою установкою, аналогічної тій, яку нещодавно показали на Mercedes-Benz S560e. У такий силовій установці 362-сильний мотор доповнено 121-сильним електродвигуном, що живиться від літій-іонного акумуляторного блоку.

Виробництво Mercedes-Maybach GLS налагодять на заводі Mercedes-Benz в американському місті Таскалуса (штат Алабама). Кросовер стане єдиною моделлю Maybach, що випускається на території США.



Категория: Автоновости