Шуплер: «У гравців було величезне бажання, але ми не створили чистих моментів в кінцівці»


Опубликованно 21.11.2018 00:34

Шуплер: «У гравців було величезне бажання, але ми не створили чистих моментів в кінцівці»

Юліус Шуплер / Фото: ХК «Донбас»

Головний тренер «Донбасу» Юліус Шуплерпідбив підсумки під виступом команди в Континентальному кубку. У заключному матчі другого етапу чемпіон України зазнав поразки від «Курбадса» (1:2). Слова наставника наводить прес-служба донеччан:

«Звичайно, цей фінал був дуже складним. Ми не грали погано, було протистояння тактик у форматі 5х5. Потім було трохи вилучень, ми пропустили в одному з них і пізніше допустили одну невелику помилку... гра була цікавою в тому плані, що і в атаці, і в обороні було багато складних моментів, але ми впоралися.

У кінцівці ми хотіли зрівняти рахунок, але пізно дійшли до воріт суперника, щоб заробити вкидання. Зняли воротаря, залишалося 7 секунд – це замало. Тому отримали такий результат.

Я поважаю своїх гравців, вони викладалися до кінця, старалися, билися. За це можу сказати їм «спасибі». Звичайно, нам хотілося порадувати наших уболівальників, наших глядачів. Велике спасибі їм за підтримку. Будемо продовжувати роботу, тому що ми хочемо, щоб донецький «Донбас» завжди перемагав і радував глядачів.

Реалізація моментів? Ви ж пам'ятаєте, що в перших іграх у нас було по 60 кидків, але голів було не так багато. Може бути, нам не вистачає бомбардирів, які могли б більше забивати, або нам потрібно більше працювати, щоб майстерність нинішніх гравців збільшилася. Часто буває так, що не все залежить від майстерності, але ще й має бути спортивне щастя. У якихось епізодах потрібно зіграти розумніший, хитріший, ніж захисник або воротар суперника.

Настрій команди після матчу? Звичайно, ми хотіли перемогти і вийти в наступний раунд. У роздягальні я подякував хлопцям за те, що вони викладалися і билися до кінця. Бажання у гравців було величезне, просто не вийшло. Ми не створили чистих моментів в кінцівці гри, тому і отримали такий результат. Хороший момент полягає в тому, що наші молоді хлопці набираються досвіду. Вони будуть зростати після таких ігор не тільки як майстри, але і як досвідчені гравці. Сподіваємося, що в таких складних матчах вони вже будуть грати по-іншому.

УХЛ? Так, ми трохи перепочинемо, скинемо емоції, і продовжимо грати в чемпіонаті, де потрібно повертати позиції, виходити на стабільний рівень і набирати хорошу спортивну форму».

Зазначимо, що колишній гравець «Донбасу», а нині виконавчий директор УХЛ Сергій Варламоввважає, що в поєдинку проти «Курбадса» донеччанам не вистачило досвіду.Читайте також:



Категория: Обо всем