Флагманський кросовер Seat Tarraco представлений офіційно


Опубликованно 21.11.2018 01:06

Флагманський кросовер Seat Tarraco представлений офіційно

Компанія Seat представила третього представника свого сімейства кросоверів — Tarraco. На ринок найбільший кросовер марки вийде в січні 2019 року. Прийом попередніх замовлень стартує в грудні.

Seat Tarraco побудований на модульній платформі MQB-A, яка використовується в найближчих конкурентів моделі Skoda Kodiaq і Volkswagen Tiguan Allspace. Як і соплатформенные моделі новий флагман буде доступний у п'яти - і семимісному варіанті. Третій ряд сидінь встановлюється за доплату. У довжину Tarraco досягає 4735 мм, у висоту - 1658 мм, що дозволило запропонувати просторий салон і містке багажного відділення. У п ' версії обсяг багажника - 760 л і 1920 л при складених сидіннях заднього ряду, в семимісцевою - максимум 1775 л.

Екстер'єр Tarraco розроблений в стилістиці молодших кросоверів Ateca і Arona, і демонструє нову мову дизайну Seat з шестикутною радіаторної гратами, трикутної передній світлодіодним оптикою і світлодіодним сполучної смугою між задніми ліхтарями. На вибір буде запропоновано вісім кольорів кузова: Dark Camouflage, Oryx White, Reflex Silver, Atlantic Blue, Indium Grey, Titanium Beige, Deep Black і Urano Grey.

Простих комплектацій у Таггасо не буде. Флагман пропонується в двох рівнях обробки салону: Style і Xcellence. Обидва стандартно оснащені світлодіодною оптикою, клімат-контролем і медиасистемой з дисплеєм восьмидюймовим, для якої вперше доступна функція управління жестами. Опціонально доступна віртуальна приладова панель з 10.25-дюймовим дисплеєм. У список опцій також увійшли адаптивні амортизатори DCC.

На старті продажів Seat Tarraco буде пропонуватися з бензиновою турбочетверкой 1.5 TSI (150 л. с.) і 2.0 TSI (190 л. с.), а також з дизельним двигуном 2.0 TDI (150 або 190 л. с.). Шестиступінчаста «механіка» поєднується тільки з переднім приводом, а семиступінчастий «робот» DSG - з повнопривідною трансмісією 4Drive.

У список систем допомоги водієві увійшли система утримання в смузі руху і система контролю дистанції до попереду автомобіля, що йде з функцією виявлення велосипедистів і пішоходів. В якості опції доступні системи виявлення сліпих зон, розпізнавання дорожніх знаків, а також «пробковий» асистент, адаптивний круїз-контроль, функція автоматичного перемикання дальнього світла на ближній і автоматичний екстрений виклик (система автоматично відправляє повідомлення в центр екстрених викликів у разі аварії автомобіля).

Виробництво Seat Tarraco налагодять на головному заводі концерну Volkswagen у Вольфсбурзі. Ціни на модель будуть оголошені пізніше.



Категория: Автоновости