Кросовер Kia Telluride дебютував на SEMA в чотирьох виконаннях


Опубликованно 21.11.2018 03:05

Кросовер Kia Telluride дебютував на SEMA в чотирьох виконаннях

Kia привезла до Лас-Вегас чотири особливі модифікації нового восьмимісного кросовера Telluride, який дебютував на тижні моди в Нью-Йорку у вересні цього року.

Один з концептів Horizon Roamer - оснащений спеціальним захистом передньої частини кузова і днища, ліфт-комплект підвіски, додатковим освітлювальним блоком, багажником, шноркелем і 32-дюймовими колесами Black Rhino.

Другий концепт - Cadet Leader - підготовлений до бездоріжжю, як і Horizon Roamer, і обладнаний тими ж захисними елементами, багажником і модифікованим прямим випуском, і додатково обладнаний пошуковими фарами і двома контейнерами Rotopak. Кузов концепту пофарбований у чорно-зеленій кольоровій гаммі. Їздить Cadet Leader на 32-дюймових колесах Black Rhino з шинами Milestar Patagonia.

На відміну від двох попередніх, модифікація Telluride Desert Drifter підготовлена для їзди по пустелі. У цьому варіанті передня частина кузова і днище захищені сталевими пластинами, передбачені контейнери Rotopak, додатковий блок світлодіодного освітлення, прямоточний глушник і комплект 32-дюймових коліс Black Rhino з позашляховими шинами Milestar Patagonia.

Останній концепт - Telluride Baja Glider - оснастили силовим бампером з захисною металевою пластиною, додатковим освітленням і позашляховими покришками. Як і три попередні, він укомплектований 32-дюймовими колесами Black Rhino з позашляховими шинами Milestar Patagonia.

Kia Telluride - найбільший кросовер з модельній лінійці марки. У його розробці брав участь американський фешн-дизайнер Брендон Максвелл, на показі якого і був вперше виставлений Telluride. Офіційна прем'єра кросовера відбудеться на автосалоні в Детройті в січні 2019 року. Продажі новинки на американському ринку почнуться після прем'єри. З'явиться Kia Telluride в Європі поки не відомо.



Категория: Автоновости