У Києві запрацював новий сервіс пасажирських перевезень «Тачку!»


Опубликованно 22.11.2018 00:21

У Києві запрацював новий сервіс пасажирських перевезень «Тачку!»

У Києві після бета-тестування офіційно запрацював сервіс пасажирських перевезень «Тачку!». Концептуально він схожий на популярні ?ber і Uklon, але має кілька відмінностей, які мають зацікавити як пасажирів, так і водіїв.

Головна відмінність сервісу «Тачку!» від Uber та інших у тому, що пасажири можуть самі встановлювати ціну за поїздку, а водії - вибирати найбільш вигідні та зручні пропозиції. В аналогічних сервісах таксі вартість поїздки визначається прихованими алгоритмами і по одному і тому ж маршруту може коливатися в залежності від цілого ряду факторів.

Новий сервіс дозволить киянам не тільки самостійно визначати вартість поїздки, але і вибирати модель автомобіля і самого водія, переглядаючи рейтинг і відстань до нього. Свої «дивіденди» від нового сервісу у вигляді відсутності комісії протягом перших 6-12 місяців отримають і водії. Після цього терміну комісія не перевищить 5-7%, тоді як в інших агрегаторах вона коливається від 15 до 30%.

У столиці до сервісу вже підключилися понад 4000 водіїв і щодня їх стає більше, повідомили у проекті. В даний час оплатити замовлення можна тільки готівкою. Встановити додаток можна в Google Play або AppStore.

Сервіс «Тачку!» заснований в 2016 році трьома казахстанськими розробниками на чолі з Даміром Садиковим. Україна перша і поки що єдина країна, в якій він доступний. Свій вибір видання AIN.UA у компанії пояснили тим, що в Україні конкуренція менше, ніж у Казахстані.

Першими змогли скористатися сервісом одесити. На сьогодні додаток покриває більше двох десятків населених пунктів України, в числі яких Херсон, Луцьк, Чернівці, а тепер і Київ.



Категория: Автоновости