У хетчбека Toyota Yaris з'являться дві нові версії


Опубликованно 23.11.2018 00:34

У хетчбека Toyota Yaris з'являться дві нові версії

Європейський підрозділ Toyota представила відразу дві версії хетчбека Yaris: спортивний GR Sport і ювілейне видання Y20. Офіційна прем'єра відбудеться на автосалоні в Парижі. На європейському ринку новинки з'явиться до кінця року.

Toyota Yaris GR Sport послужить компенсацій всім тим, хто не встиг стати володарем одного з чотирьохсот автомобілів Yaris GRMN c 1.8-літровим компресорним мотором потужністю 212 к. с. Версія GR Sport укомплектована 100-сильною гібридною силовою установкою на базі 1.5-літрового турбомотора. Від базового хетчбека новинка відрізняється перекроєним шасі: нові амортизатори Sachs Performance, як у Yaris GRMN, і суцільний, а не порожній, як і у вихідної моделі, стабілізатор поперечної стійкості. А також зменшеним на 11 мм дорожнім просвітом, 17-дюймовими легкосплавным колісними дисками особливого дизайну та запозиченими у того ж Yaris GRMN шинами Bridgestone Potenza RE50 205/45 R17.

Зовні Yaris GR Sport виглядає також як і Yaris GRMN, включаючи контрастну чорну дах з антеною типу «акулячий плавник» і задній спойлер. Передню його частину прикрашає чорна радіаторна решітка. Такого ж кольору корпуси бічних дзеркал, обробка передніх протитуманних фар і молдинги на дверях, заднє скло з тонуванням, на передньому бампері червоні акценти.

У салоні встановлені спортивні сидіння з чорно-білою обробкою і логотипом GR, триспицеве кермове колесо, як у купе GT86, і цифрова приладова панель, на дисплеї якої при запуску мотора спливає логотип GR. Рукоятка трансмісії, дефлектори вентиляції і динаміки на дверях декоровані матовим хромом. На підлозі чорні килимки з срібною окантовкою і логотипом GR. На ринку Yaris GR Sport буде доступний виключно в п'ятидверному кузові.

Друга новинка - Yaris Launch Edition Y20 приурочена до двадцятирічного ювілею першого Yaris, що вийшов в 1998 році. Перша партія з 1998 хетчбеків буде пофарбована в золотистий колір і прикрашена пам'ятними шильдиками. Радіаторна решітка, дах з антеною типу «акулячий плавник», корпуси бічних дзеркал, молдинги на дверях, окантовка протовотуманных фар і внутрішні частини 16-дюймових десятиспицевых колісних дисків пофарбовані темно-сірий колір.

Центральна консоль і вставки на рульовому колесі такого ж темно-сірого кольору. Сидіння прикрашені логотипом Y20, приладова панель, селектор трансмісії, динаміки і дефлектори вентиляції декоровані матовим хромом. Чорні килимки окантовані сріблом і прикрашені логотипом серії. У салоні встановлена нова мультимедійна система.

Yaris GR Sport і Yaris Launch Edition Y20 офіційно представлять в жовтні на автосалоні в Парижі, там же де 20 років тому відбулася прем'єра моделі.



Категория: Автоновости