У Audi з'явилися труднощі з запуском у серію электрокроссовера e-tron


Опубликованно 26.11.2018 02:22

У Audi з'явилися труднощі з запуском у серію электрокроссовера e-tron

Компанія Audi зіткнулася зі складнощами при початку виробництва свого першого електричного кросовера. У дилерських центрах новинка з'явиться на чотири тижні пізніше запланованого терміну.

Затримка зі стартом продажів нового електричного кросовера викликана кількома причинами. Перша - через зміни в регуляторних актах компанії довелося в терміновому порядку змінювати програмне забезпечення автомобіля. Друга - тривалі переговори з корейським виробником акумуляторів LG Chem, підняв на 10% вартість продукції у зв'язку з високим попитом. Про це повідомив Reuters.

Електричний кросовер Audi e-tron представили у вересні. Новинка побудована на модульній платформі MLB Evo з передньої двоважіль підвіскою і многорычажкой ззаду.

Модифікація Audi e-tron 55 quattro, укомплектування двома електромоторами сумарною потужністю 408 к. с. (664 Нм) і акумуляторним блоком ємністю 95 кВт?год, встановлених під підлогою салону. Батарея електрокара працює з напругою 400 В, а від стації швидкої зарядки за 30 хвилин заряджається до 80% ємності. Зарядити e-tron можна і від звичайної побутової розетки. Базове 11-киловаттное зарядний пристрій заряджає батарею електрокара за 8.5 годин, опціональне на 22 кВт - 4.5 години.

Запас ходу без підзарядки обіцяний на рівні 400 км по циклу WLTP. З місця до 100 км/год машина розганяється за 5.8 с, а максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 200 км/ч.

У Німеччині ціни на кросовер починаються від 79 900 євро. На ринку США електрокар буде коштувати від 74 800 доларів.



Категория: Автоновости