Chevrolet розсекретив в Гуанчжоу розтягнутий Blazer


Опубликованно 27.11.2018 03:09

Chevrolet розсекретив в Гуанчжоу розтягнутий Blazer

Компанія Chevrolet представила концепт FNR-CarryAll — подовжену версію відродженого кросовера Blazer. Світова прем'єра шоу-кара відбудеться на автосалоні в Гуанчжоу, серійну версію шестимісного кросовера представлять навесні 2019 року.

Концепт Chevrolet FNR-CarryAll - «китайська» версія кросовера Blazer, представленого маркою влітку цього року в США. Продажі моделі на американському ринку стартують навесні 2019 року.

Абревіатура FNR в назві концепту - це скорочення від Find New Road (шукай нові шляхи), рекламного слогана Chevrolet, а приставка CarryAll - нагадування про перший кросовер американської марки Caryall Suburban, випущеному в 1935 році.

Основна відмінність від прототипу Chevrolet Blazer - третій ряд сидінь, заради якого був збільшений задній звис. Габаритна довжина і колісна база автомобіля при цьому додали по 10 мм і тепер становлять 5000 мм і 2867 мм, відповідно. Загальна стилістика кросовера збереглася, тільки задні стійки встановлені майже вертикально. Габаритна довжина концепту - 5000 мм, ширина - 2258 мм, висота - 1693 мм, колісна база - 2867 мм.

FNR-CarryAll оснащений панорамним люком, 22-дюймовими легкосплавними колісними дисками, карбоновим обвісом, гратами для виходу нагрітого повітря на капоті, вуглець-керамічними гальмами Brembo з червоними гальмівними супортами, що потопають дверними ручками і карбонової дахом.

У салоні встановлені обтягнуті двоколірною шкірою спортивні сидіння, 12-дюймова цифрова приладова панель і мультимедійна система з 10-дюймовим дисплеєм, а також окремий клімат-контроль і дисплеї для пасажирів другого і третього ряду.

Інформації про технічну начинку Chevrolet FNR-CarryAll, поки немає. За чутками, кросовер отримає 2.0-літровий турбочетверку потужністю близько 260 л. с.



Категория: Автоновости