Париж 2018: марка Smart зустріла ювілей електричним кабріолетом без бічного скління


Опубликованно 27.11.2018 03:11

Париж 2018: марка Smart зустріла ювілей електричним кабріолетом без бічного скління

Компанія Smart відсвяткувала свій 20-річний ювілей прем'єрою нового двомісного електричного кабріолета Forease. Електрокар без даху і бічних стекол був представлений на автосалоні в Парижі.

Forease побудований на базі EQ Fortwo Cabrio, а своїм мінімалістичним стилем цьогорічний дебютант зобов'язаний концептам Crossblade (2001 р.) і Forspeed (2011). У шоу-кара відкритий салон, низьке «мало сопротивляющееся зустрічному вітрі» лобове скло, світлодіодна оптика, приховані дверні ручки і дифузор, спойлер, 18-дюймові колісні диски і тривимірні задні ліхтарі. Ззаду пасажирів прикривають два «купола».

Кузов кабріолета пофарбований у колір білий металік, контрастує з матово-сріблястою обробкою і зеленими акцентами зовні і всередині. Наприклад, контрастними зеленими декоративними швами на білосніжній оббивці, обрамленням медіа-інтерфейсу і бічними вставками на сидіннях. Зелені також стільники всередині вентиляційних отворів, а також додаткові деталі на фарах і колісних дисках, але вони помітні лише під певним кутом.

 

Салон Smart Forease

1

2

3

4

5

6

 

У салоні встановлено незвичайне рульове колесо у формі штурвала літака і два круглих дисплею замість центральних вентиляційних отворів у приладовій панелі, призначені для спілкування з друзями та контролю функцій автомобіля. В задню стінку салону вбудовані динаміки аудіосистеми.

Forease укомплектований 82-сильним електромотором. Від 0 до 100 км/год електрокар розганяється за 11.4 с. Максимальна швидкість - 130 км/год, Запас ходу без підзарядки близько 160 км.

Планів серійного виробництва Smart Forease у компанії немає.



Категория: Автоновости