Учені знайшли засіб від раку: лікування онкологічних захворювань стане можливим незабаром


Опубликованно 28.11.2018 00:15

Учені знайшли засіб від раку: лікування онкологічних захворювань стане можливим незабаром

Вчені в області медицини прийшли до висновку, що цукор маноза є універсальним засобом від раку. Він перешкоджає росту ракових клітин і навіть здатний їх знищувати. Таким чином, експерти наблизилися до революції в лікуванні онкологічних захворювань.

Експерти з інституту дослідження раку у Великобританії виявили вельми корисний елемент. Вони прийшли до висновку, що цукор маноза, який є прямим замінником глюкози, здатний чинити значний вплив на ракові клітини, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на "Російський Діалог".

Відомо, що вчені в самому початку проводили свої експерименти на щурах, у яких були різні ступені онкозахворювань. Їм додавали в їжу маннозу, що являла собою компонент з великої кількості полісахаридів, а також змішаних біополімерів різних видів.

Як виявилося, цей моносахарид здатний надавати уповільнює вплив на ріст злоякісних утворень. При цьому побічних ефектів в організмі мишей взагалі не було.

Наголошується, що вчені провели з маннозой та іншої експеримент. Вони перевірили, чи може маноза надати якийсь ефект на хіміотерапевтичні засоби, які застосовуються в медицині для лікування раку. Виявилося, що маноза знищує від 30% до 50% пухлинних клітин.

Таким чином можна очікувати, що незабаром вчені будуть надавати хворим на рак пацієнтам маннозу для лікування. Однак невідомо, коли точно це станеться. Точних дат поки ніхто не називав.

Нагадаємо, нещодавно помер представник української науки Ілько Корунец. До цього ж окрема група вчених довела, що душа людини не вмирає.



Категория: Автотехника