Замість Grand Santa Fe у Hyundai буде кросовер Palisade


Опубликованно 30.11.2018 01:08

Замість Grand Santa Fe у Hyundai буде кросовер Palisade

Hyundai розкрила ім'я та дату прем'єри нового восьмимісного кросовера: майбутній флагман марки вийде на ринок під ім'ям Palisade, прем'єра новинки відбудеться 28 листопада в Лос-Анджелесі.

Свою назву кросовер отримав на честь тихоокеанського курорту Pasific Palisades, розташованого в західній частині Лос-Анджелеса (штат Каліфорнія, США). У відповідності з цим місцем розроблений дизайн екстер'єру та інтер'єру моделі, орієнтованої на сім'ї з дітьми. Просторий салон Palisade розрахований на вісім чоловік, а багажне відділення одне з найбільш містких в класі. Автомобіль оснастять інноваційними системами безпеки, зв'язку і комфорту Hyundai. Як стверджують в компанії, навіть дизайн екстер'єру нового флагмана буде символізувати безпека.

Hyundai Palisade - це серійна версія концептуального кросовера HDC-2 Grandmaster, продемонстрував новий дизайнерський мову марки під назвою «чутлива спортивність» на автошоу в Пусані влітку цього року. За попередньою інформацією, Hyundai Palisade побудований на новій платформі з поперечним розташуванням двигуна і базовим переднім приводом, використовуваної в Kia Telluride. У модельній лінійці марки флагман займе місце кросовера Grand Santa Fe і зовні схожий на нього. У обох моделей фірмові радіаторні решітки, «квадратні» передні фари, тонкі задні ліхтарі і схожий профіль.

Імовірно, Palisade отримає новий 3.3-літровий мотор V6 потужністю 290 л. с. і 400-сильну гібридну силову установку на базі 3.5-літрового двигуна V6.

У США продажі Hyundai Palisade стартують влітку 2019 року. Чи буде продаватися автомобіль на інших світових ринках, поки не відомо.



Категория: Автоновости