У модельній лінійці ?koda з'явиться новий кросовер


Опубликованно 01.12.2018 00:51

У модельній лінійці ?koda з'явиться новий кросовер

Компанія ?koda запатентувала назву для нової моделі — Kosmiq. Імовірно, під цим ім'ям на ринок вийде компактний кросовер. Прем'єра новинки відбудеться в березні 2019 року в Женеві.

Як повідомляє Autoblog, компанія зареєструвала нове ім'я в патентному відомстві Чеської Республіки. Імовірно, воно дістанеться нового серійного кросовера марки, заснованому на гібридний концепт Vision X. Силова установка концепту, представленого в березні цього року на Женевському автосалоні, працювала на бензині, природному газі і електриці.

У модельній лінійці марки ?koda Kosmiq відведена щабель нижче Karoq і Kodiaq. В основі серійного кросовера лежить «фольксвагенівська» платформа A0 MQB, яка використовується поряд компактних та середньорозмірних моделей, таких як Volkswagen T-Cross, Volkswagen Polo нового покоління, Seat Arona і кросовер ?koda Kodiaq.

Моторну гамму новинки складуть бензиновий трициліндровий мотор 1.0 TSI і чотирициліндровий дизель 1.6 TDI в декількох варіантах потужності. Повнопривідної версії ?koda Kosmiq очікувати не варто.

Серійне виробництво нового кросовера почнеться в липні наступного року, а старт продажів запланований на вересень.



Категория: Автоновости