Ноїв Ковчег знаходиться в Ірані: вчені розбурхали весь світ своєю знахідкою


Опубликованно 01.12.2018 01:29

Ноїв Ковчег знаходиться в Ірані: вчені розбурхали весь світ своєю знахідкою

Сьогодні стало відомо про те, що Ноїв Ковчег знаходиться в дуже незвичайному місці.

В Інституті біблійної археології, пошуку і розвідки заявили про те, що в їх розпорядженні є переконливі докази знаходження оповитого міфами і легендами ковчега на горі Тахт-е-Сулейман, передає "Диалог.UA".

Ноїв Ковчег по праву вважається однією з головних таємниць Біблії, і саме цей ковчег є предметом розповіді про те, як Господь врятував Ноя, його сім'ю, а також всі пари тварин від всесвітнього потопу.

Історики-традиціоналісти і фахівці з наукового світу піддають сумнівам те, що дана подія, яка докладно описується в Біблії, коли-небудь мало місце бути, так як у світі немає переконливої доказової бази цим. У той же час Інститут BASE запевняє світову громадськість у тому, що його вченими був виявлений гігантський об'єкт на самій вершині гори під назвою "Трон Соломона". За словами фахівців, він відповідає приблизним розміром Ноєвого Ковчега.

Вчені Інституту біблійної археології,пошуку і разведкине стверджують, що цей, знайдений ними об'єкт, є ковчегом, але відзначили Ісламська Республіка Іран - це максимально-ймовірне його місце дисклокации.

Боб Корнук, який є головою цього інституту, повідомив, що його вчена експедиція знайшла об'єкт, довжина якого становить 122 метри і нагадує залишки Ноєвого Ковчега. На доказ своїх слів він надав фотографії, на яких відображені освіти з скельних порід, що мають вид гігантських скам'янілих шматків дерев'яних балок і нагадують корпус дерев'яного корабля.

Фахівці повідомили, що регіон Арарт, який згадується в Біблії, не відноситься до горі Арарат у Туреччині, як було прийнято вважати раніше, а має відношення до гірського регіону в стародавньому Вавилоні.

Сьогодні ми повідомляли про те, що вченим вдалося выяснитьпричину виникнення примар і того, що змушує їх йти на контакт з людиною.

Також вчені зуміли разгадатьтаинственное число "666", яке вважається числом диявола.



Категория: Автотехника