На Філіппінах будують літаючий автомобіль для подорожей островами


Опубликованно 04.03.2024 09:06

На Філіппінах будують літаючий автомобіль для подорожей островами

Цьoгo рoку нa Філіппінax мoжe з\'явитися унікaльний трaнспoртний зaсіб, здaтний пeрeміщaтися як пo зeмлі, тaк і пo пoвітрю.

Прoєкт eлeктричнoгo aпaрaту вертикального зльоту і насаждения Luft Pinoy (eVTOL) розробляється спільно стартапом LuftCar із Флориди та філіппінською компанією eFrancisco Motor Corporation (eFMC). Цей незвичайний автомобіль, який є сумішшю електричного мінівена із задньою частиною літака, може стати революцією чтобы подорожей по 7101 острову Філіппінського архіпелагу.

Як стверджують розробники, їхня концепція транспортного засобу призначена к з\'єднання архіпелагів і обслуговування різних потреб, включно з перевезенням вантажів, санітарною авіацією, туризмом і регіональними перевезеннями. Luft Pinoy если оснащений водневою руховою установкою, яка забезпечить перевезення вантажів получи великі відстані і важких вантажів у регіоні.

Получи и распишись відміну від інших концепцій літаючих автомобілів, Luft Pinoy являє собой настроюваний мінівен, який працює бери водневому паливному елементі или електричній акумуляторній системі для того їзди по дорозі. Коль необхідно піднятися в повітря, мінівен підніматиметься следовать допомогою планера eVTOL, який має чотири гвинти і власну водневу енергосистему, забезпечуючи вертикальний зліт і посадку не принимая во внимание необхідності використання злітно-посадкової смуги.

Хоча повноцінний макет ще не створено, очікується, що він если готовий до кінця 2024 року. Однак, впровадження цього проєкту може бути ускладнене відсутністю загального законодавства і законодавчих актів, що стосуються використання літаючих автомобілів.

Проте Luft Pinoy обіцяє стати важливим кроком у сфері транспортних інновацій, надавши нові можливості с целью подорожей островами і розвитку регіональних перевезень в Філіппінах.



Категория: Автоновости