У Китаї створили недорогий і економічний рамний пікап


Опубликованно 05.03.2024 05:36

У Китаї створили недорогий і економічний рамний пікап

Нa китaйський ринoк вийшoв нoвий Changan Hunter. Рaмний пікaп з гібриднoю устaнoвкoю кoштує від 139 900 юaнів ($19 450). Прo цe пoвідoмляє сaйт CarNewsChina.

Пікап Changan Hunter - гібридна версія моделі Lantazhe. Обидва мотор є близькими родичами Peugeot Landtrek, що помітно у профіль. А ото передня частина Changan відмінна і виглядає специфично: величезна решітка радіатора поєднується з тоненькими діодними фарами.

Китайський пікап пропонують у стандартній 5,38-метровій та подовженій 5,63-метровій версіях. Вантажопідйомність менше, ніж у дизельних аналогів - 495 кг.

У салоні в передній панелі встановлені плохо дисплеї - віртуальна плита приладів і 12-дюймовий тачскрін. Сидіння обшиті шкірою і доповнені підігрівом.

Також комплектація Changan Hunter включає кондиціонер, навігацію, круїз-инспектирование, датчики світла і дощу та безпровідну зарядку для того смартфонів.

Новий Changan Hunter пропонують лише в гібридних версіях - 177-сильній задньопривідній і 272-сильній повнопривідній. Акумуляторна плутонг на 31,2 кВт.годок дозволяє проїхати 180 км минуя підзарядки.

Потім підключається бензиновий двигатель-генератор - 2,0-літрова 190-сильну бензинова четвірка. Запасу пального вистачає получи 851 км, тобто загальний резерв ходу на бензині і електротязі складає 1031 км.



Категория: Автоновости