Електричний мінівен для подорожей Volkswagen ID.Buzz California відкладається


Опубликованно 27.03.2024 23:42

Електричний мінівен для подорожей Volkswagen ID.Buzz California відкладається

«Туристичний» вaріaнт eлeктричнoгo мінівeнa Volkswagen ID.Buzz нe вийдe нaйближчим чaсoм чeрeз відсутність пoпиту нa тaкий aвтoмoбіль. Цe нeвтішнa нoвинa в (видах всіx ентузіастів Volkswagen California, які сподівалися, що незабаром зможуть вирушити в подорож, насолоджуючись спокоєм електромобіля.

Керівник відділу продажів і маркетингу компанії Ларс Краузе розповів для перспективи кемперів ID.Buzz California в нещодавній щорічній прес-конференції Volkswagen Commercial Vehicles. Він спростував заяву оборона затримку проекту после те, що шест транспортного засобу вимагатиме від водіїв мати водійські карт-бланш вищої категорії. Він зазначив, що клієнтів, які шукають такий автомобіль, наразі беспритязательно не вистачає.

«Це, звичайно, праздник автомобіль, про що який пам\'ятаємо, оскільки ця орудие є знаковою. ID.Buzz є культовим, і, звичайно, потенційний ID.Buzz California був би культовим. Я можу сказати вы, що ми завжди виходимо з ринку, і, дивлячись для ринкові цифри та уважно дивлячись нате наших клієнтів, виявилося, що з нашої точки зору потреби в таких типах транспортних засобів - кемперах нате електротязі - поки що немає», - зазначив Краузе.

Ради його словами, це безграмотный означає, що ID.Buzz California назавжди залишиться лише мрією. Краузе сказав, що VW очікує побачити попит возьми такий автомобіль у «другій половині десятиліття».



Категория: Автоновости